ΕΚΤΑΚΤΟ: Ποινικές διώξεις για τον θάνατο του 16χρονου Παναγιώτη Στεφανή

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ποινικές διώξεις για τον θάνατο του 16χρονου Παναγιώτη Στεφανή

Ποινικές διώξεις για τον θάνατο του 16χρονου  Παναγιώτη Στεφανή από τους Τρούλλους.

Σε σχέση με την υπό διερεύνηση υπόθεση θανάτου του 16χρονου, σε συνεννόηση με τη Νομική Υπηρεσία και μετά από την αξιολόγηση του μαρτυρικού υλικού, αποφασίστηκε η ποινική δίωξη τεσσάρων προσώπων ηλικίας από 16 έως 18 ετών.

Τα εν λόγω πρόσωπα διώκονται για το αδίκημα της πρόκλησης θανάτου από αμέλεια, κατά παράβαση του άρθρου 210 του ποινικού κώδικα.

Η Υπόθεση θα καταχωρηθεί στο επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE