ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δύο ακόμη ύποπτοι για την απόπειρα - Διερευνάται η υπόθεση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δύο ακόμη ύποπτοι για την απόπειρα - Διερευνάται η υπόθεση

Ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης (06/11) ακόμα δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση που αφορά την απόπειρα δολοφονίας 30χρονου Σύρου, αδίκημα που διεπράχθη τα ξημερώματα της Κυριακής (03/11) στην Έγκωμη.

Πρόκειται για τους Γιώργο Ανδρέου και Τάσο Παντελίδη, σε βάρος των οποίων διερευνώνται αδικήματα (1) απόπειρας φόνου, (2) συνωμοσίας για φόνο, (3) παράνομη κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου, (4) παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών και (5) συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Το δικαστήριο ανέβαλε την διαδικασία για την Πέμπτη (07/11) ώρα 08:45, ενώ οι κατηγορούμενοι θα συνεχίσουν να τελούν υπό κράτηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE