ΚΥΠΡΟΣ

Ανόρθωση: Αύριο η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρείας

Ανόρθωση: Αύριο η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρείας

Υπενθυμίζουμε τους Μετόχους της εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια λίμιτεδ, ότι αύριο Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρείας στην Αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους», του Αθλητικού Κέντρου «Αντώνης Παπαδόπουλος», στη Λάρνακα.

Για την είσοδο, απαραίτητη είναι η προσκόμιση πολιτικής ταυτότητας. Άτομα που έχουν δώσει εισφορές έναντι μετοχών και δεν έχουν ακόμα συμπληρώσει την αντίστοιχη αίτηση, παρακαλούνται όπως – εάν είναι δυνατόν – προσκομίσουν και την απόδειξη πληρωμής τους.

Ημερήσια Διάταξη

1. Η τροποποίηση του Καταστατικού της Εταιρείας με έγκριση του πιο κάτω ψηφίσματος ως Ειδικό Ψήφισμα:

«ΟΠΩΣ το Καταστατικό της Εταιρείας τροποποιηθεί ως ακολούθως:

i. Με την αντικατάσταση του αριθμού “15%” στον ορισμό “Μέγιστος Αριθμός” στο Άρθρο 1.1 από τον αριθμό “49%”.

ii.  Με την αντικατάσταση της φράσης “15% (Δεκαπέντε τοις Εκατόν)” στο Άρθρο 5.6 από τη φράση “49% (Σαράντα εννιά τοις εκατόν)”.»

2. Οικονομικά θέματα

Από ιστοσελίδα Ανόρθωσης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top