ΚΥΠΡΟΣ

Ο Σπόλιαριτς σχολιάζει τον Σανγκόι! Φιλικό με ΑΕΖ και Στυλιανού

Ο Σπόλιαριτς σχολιάζει τον Σανγκόι! Φιλικό με ΑΕΖ και Στυλιανού

Ένας ποδοσφαιριστής που άφησε ιστορία στον Απόλλωνα, ο Μιλένκο Σπόλιαριτς, μίλησε στο «Goal» και τόνισε πως οι παίκτες του Απόλλωνα θα αδικήσουν τους εαυτούς του, αν δεν κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Σε ερώτηση σχετικά με τον Γκαστόν Σανγκόι, ανέφερε:

«Μακάρι οι επιτυχίες του Γκαστόν να συνοδεύονται και από επιτυχίες του Απόλλωνα. Για την ώρα αυτό που θέλουμε είναι να σκοράρει και να κατακτήσει ο Απόλλων τα πρωτάθλημα. Μια ενέργειά του μπορεί να ξεσηκώσει τον κόσμο. Όταν είναι ήρεμος ο Σανγκόι, μπορεί να κάνει και το πιο απίθανο στο γήπεδο. Είναι πολύ σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Αδικεί όμως τον εαυτό του, λόγω χαρακτήρα. Οι παίκτες από αυτές τις χώρες, έχουν πάθος και μερικές φορές ξεφεύγει. Είναι άσχημο και για τον ίδιο και για την ομάδα του. Έχει ποιότητα, αλλά δύσκολα αλλάζει. Το καλύτερο για τον ίδιο και την ομάδα του, είναι να ηρεμήσει».

Παράλληλα, η κατάσταση του Μάριου Στυλιανού δεν εμπνέει ανησυχία. Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα ακολουθεί θεραπεία στο Βέλγιο και θα επιστρέψει τις επόμενες μέρες στην Κύπρο. Δεν θα είναι στη διάθεση του Αντόνε για το εντός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση. Μερκής και Κολοκούδιας επέστρεψαν στην Κύπρο.

- Σε μια άλλη εξέλιξη, η διοίκηση του Απόλλωνα ενημερώνει για το σημερινό φιλικό με την ΑΕΖ στο Ζακάκι.

Αναλυτικά:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας για το φιλικό παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί το απόγευμα της Δευτέρας (30/03,16:00) ανάμεσα στον Απόλλωνα Λεμεσού και την Α.Ε.Ζακακίου το οποίο θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Γήπεδο Ζακακίου.
 
Γενική είσοδος: 2 ευρώ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top