Νέος προπονητής του Μπαλοτέλι ένας παγκόσμιος πρωταθλητής

Νέος προπονητής του Μπαλοτέλι ένας παγκόσμιος πρωταθλητής

Μία ημέρα μετά την επισημοποίηση του διαζυγίου με τον Εουτζένιο Κορίνι, η Μπρέσια όχι μόνο βρήκε αλλά και γνωστοποίησε επίσημα τον αντικαταστάτη του, που θα είναι ο Φάμπιο Γκρόσο.

Οι ροντιλένε θα αποτελέσουν τον τρίτο σταθμό στην προπονητική καριέρα του 41χρονου Ιταλού μετά από τις Μπάρι (2017-18) και Ελλάς Βερόνα (2018-19), με την ανακοίνωση της Μπρέσια να αναφέρει μάλιστα πως το απόγευμα της Τρίτης θα έχει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

 

Σημειώνεται πως ο Γκρόσο έχει κατακτήσει πρωτάθλημα ως παίκτης με τρεις διαφορετικές ομάδες, Ίντερ, Λιόν και Γιουβέντους, με τις μεγαλύτερες ωστόσο στιγμές του που τον έβαλαν στις καρδιές όλων Ιταλών να έρχεται το καλοκαίρι του 2006, στα γήπεδα της Γερμανίας με την εθνική Ιταλίας.

Και αυτό γιατί ήταν ο παίκτης που άνοιξε το δρόμο για την πρόκριση της σκουάντρα ατζούρα στον τελικό του Βερολίνου, κάνοντας το 1-0 στον ημιτελικό του Ντόρτμουντ κόντρα στην Γερμανία με εκπληκτικό σουτ, ενώ υπέγραψε και την κατάκτηση του 4ου Μουντιάλ της Ιταλίας σκοράροντας το τελευταίο πέναλτι στον τελικό με την Γαλλία.

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.