Τα δικαστήρια μας θα είναι ασφαλισμένα - Θα γίνει εγκατάσταση αψίδων ανίχνευσης μετάλλων στα Δικαστήρια

Τα δικαστήρια μας θα είναι ασφαλισμένα - Θα γίνει εγκατάσταση αψίδων ανίχνευσης μετάλλων στα Δικαστήρια

Υπογράφηκε τη Δευτερα 4/11 το συμβόλαιο για την προμήθεια, εγκατάσταση και 7ετή συντήρηση συστημάτων ανιχνευτή μετάλλων και ακτινοδιαγνωστικών συστημάτων για τις ανάγκες της Δικαστικής Υπηρεσίας.

Το συμβόλαιο υπογράφηκε μεταξύ του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ως Αναθέτουσα Αρχή και της εταιρείας  «Galatariotis Technical Ltd» στο πλαίσιο του έργου «Εγκατάσταση Αψίδων Ανίχνευσης Μετάλλων, Ακτινοδιαγνωστικών Μηχανών και Ανιχνευτών Μετάλλων Χειρός στις εισόδους των Δικαστηρίων παγκυπρίως».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, το συνολικό ποσό της σύμβασης ανέρχεται σε €961.169,95 πλέον ΦΠΑ. Τελικός Δικαιούχος του έργου είναι η Δικαστική Υπηρεσία και το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.

Σημειώνεται ότι με την υλοποίηση της σύμβασης αναμένεται να εγκατασταθούν σε παγκύπρια βάση σε όλα τα Δικαστήρια Συστήματα Ανιχνευτή Μετάλλων και Ακτινοδιαγνωστικά Συστήματα για τις ανάγκες της Δικαστικής Υπηρεσίας.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας –Αστυνομική Συνεργασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά 90% και από εθνικούς πόρους κατά 10%, καταλήγει η ανακοίνωση, η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE