ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ώρες αγωνίας για 65χρονη - Λείπει από τον χώρο διαμονής της -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ώρες αγωνίας για 65χρονη - Λείπει από τον χώρο διαμονής της -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι από τη 1.25μ.μ. , ελλείπει από το χώρο διαμονής της στη Λευκωσία, η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΛΛΟΥΜΗ, 65 ετών.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1,50 με 1,55μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με καστανά κοντά μαλλιά.

Κατά το χώρο αποχώρησης της από το χώρο διαμονής της φορούσε σκουρόχρωμα ρούχα και κρατούσε μωβ πλαστική σακούλα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE