Πυροβολισμός και ληστεία σε γνωστό φαστφουντάδικο στη Λεμεσό – Ζωντανό εφιάλτη έζησαν οι υπάλληλοι

Πυροβολισμός και ληστεία σε γνωστό φαστφουντάδικο στη Λεμεσό – Ζωντανό εφιάλτη έζησαν οι υπάλληλοι

Η αστυνομία Λεμεσού διεξάγει έρευνες για εντοπισμό του δράστη, ο οποίος κατάφερε να αποσπάσει από το χρηματοκιβώτιο του εστιατορίου το χρηματικό ποσό των 30 χιλιάδων ευρώ

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα σε ταχυφαγείο στα Πολεμίδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστος άνδρας, με καλυμμένο το πρόσωπο εισέβαλε στο εστιατόριο και αμέσως κατευθύνθηκε προς το ταμείο. Χωρίς δισταγμό με πυροβόλο όπλο έριξε πυροβολισμό στην ταμειακή μηχανή, προφανώς για εκφοβισμό των υπαλλήλων.  Η βολίδα από τον πυροβολισμό καρφώθηκε σε οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή και δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Ακολούθως εντόπισε το χρηματοκιβώτιο, το οποίο ήταν ανοικτό και κατάφερε να πάρει μέσα από αυτό 30 χιλιάδες ευρώ που βρίσκονταν σε σακούλια. Στη συνέχεια ο άγνωστος τράπηκε σε φυγή πεζός.

Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, ο δράστης είναι λεπτής σωματικής διάστασης, ύψους 1.75μ. – 1.80μ. και  φορούσε φόρμα χρώματος μαύρου, γκρίζο φούτερ και καπελάκι τζόκεϊ χρώματος μπλε, το οποίο καλυπτόταν από την κουκούλα του φούτερ του, ενώ στο πρόσωπο του είχε τυλιγμένη σάρπα, χρώματος μαύρου και μικρή τσάντα στην πλάτη. 

Στη σκηνή μετέβηκαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις και περισυνέλεξαν τεκμήρια.Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.