Πρόεδρος Αναστασιάδης: Όσοι έχουν πάρει υπηκοότητα κατά παράβαση του νόμου θα τους αφαιρεθεί.

Πρόεδρος Αναστασιάδης: Όσοι έχουν πάρει υπηκοότητα κατά παράβαση του νόμου θα τους αφαιρεθεί.

Τη θέση ότι θα αφαιρεθεί η κυπριακή υπηκοότητα απ΄ όσους την έχουν λάβει κατά παράβαση των αυστηρών κριτηρίων που τέθηκαν, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο Νίκος Αναστασιάδης εξέφρασε την πιο πάνω θέση σε δηλώσεις που έκανε το πρωί της Δευτέρας (04/11) στους εκπροσώπους του Τύπου έξω από το προεδρικό μέγαρο. Προηγουμένως είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του κινήματος Οικολόγων, Γιώργο Περδίκη.

«Ήδη το Υπουργικό  Συμβούλιο έχει αποφασίσει τον έλεγχο με βάση πλέον τα νέα κριτήρια, αλλά και για τις πασιφανείς υπηκοότητες, οι οποίες κατά παράβαση των σημερινών δεδομένων έχουν δοθεί, η  απόφαση είναι μία. Όσοι έχουν πάρει υπηκοότητα κατά παράβαση των αυστηρών  κριτηρίων που  απαιτούνται, θα τους αφαιρεθεί η υπηκοότητα. Τελεία και παύλα. Το συντομότερο», ήταν αυτά που δήλωσε 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE