ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ: Κάνει λόγο για «τερατώδες ψέμα» ο Χάσικος και τοποθετείται υπέρ της αφαίρεσης υπηκοότητας –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ: Κάνει λόγο για «τερατώδες ψέμα» ο Χάσικος και τοποθετείται υπέρ της αφαίρεσης υπηκοότητας –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με τοποθέτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook γύρω στις 11:23 (04/11) σχολίασε δημοσίευμα που φέρει τον Αρχιεπίσκοπο να παρενέβη με επιστολή για να αποκτήσει υπηκοότητα ο Low και την αμέσως επόμενη ημέρα να εγκρίνεται το αίτημα από το υπουργικό.

Ο κ. Χάσικος, που χωρίζει σε έξι σημεία την γραπτή του δήλωση, κάνει λόγο για «τερατώδες ψέμα» αναφέροντας πως «ο ενδιαφερόμενος υπέβαλε μέσω ελεγκτικού οίκου αίτηση δυόμιση μήνες ενωρίτερα και εξασφάλισε διαβατήριο σε χρόνο που και άλλοι κατ’ εξαίρεση αιτητές ήταν δυνατό να εξασφαλίσουν τότε».

Προσθέτει ότι με βάση έρευνα για το ποιόν του, δεν προέκυψε τίποτα: «Στο διάστημα των δυόμιση μηνών η υπηρεσία ολοκλήρωσε τις έρευνες της με τους στρατηγικούς εταίρους της, την Ιντερπόλ, την Κυπριακή Αστυνομία και το ενδιαφερόμενο τραπεζικό ίδρυμα. Η Ιντερπόλ διαβεβαίωσε ότι δεν είχε πληροφορίες εναντίον του αιτητή, η Κυπριακή Αστυνομία επιβεβαίωσε το λευκό ποινικό μητρώο του και η Τράπεζα Κύπρου πιστοποίησε την καθαρότητα των χρημάτων της επένδυσης».

Και καταλήγει λέγοντας ότι «άποψη μου, μετά τα όσα επακολούθησαν είναι ότι η Κυπριακή Δημοκρατία πρέπει να αφαιρέσει από το εν λόγω πρόσωπο την κυπριακή υπηκοότητα, όπως συνέβη με δική μου απόφαση σε προηγούμενη περίπτωση».

 

Το πλήρες κείμενο της τοποθέτησης του κ. Χάσικου:
«1. Εάν πράγματι ο αρχιεπίσκοπος ζητά την έκδοση διαβατηρίου σε κάποιον και μέσα σε δυο μέρες εκδίδεται, τότε πρόκειται για τερατώδες σκάνδαλο. Αλλά πρόκειται για τερατώδες ψέμα.

2. Ο ενδιαφερόμενος υπέβαλε μέσω ελεγκτικού οίκου αίτηση δυόμιση μήνες ενωρίτερα και εξασφάλισε διαβατήριο σε χρόνο που και άλλοι κατ’ εξαίρεση αιτητές ήταν δυνατό να εξασφαλίσουν τότε.

3. Στο διάστημα των δυόμιση μηνών η υπηρεσία ολοκλήρωσε τις έρευνες της με τους στρατηγικούς εταίρους της, την Ιντερπόλ, την Κυπριακή Αστυνομία και το ενδιαφερόμενο τραπεζικό ίδρυμα.

4. Η Ιντερπόλ διαβεβαίωσε ότι δεν είχε πληροφορίες εναντίον του αιτητή, η Κυπριακή Αστυνομία επιβεβαίωσε το λευκό ποινικό μητρώο του και η Τράπεζα Κύπρου πιστοποίησε την καθαρότητα των χρημάτων της επένδυσης.

5. Άλλη έρευνα ή έκθεση για τον αιτητή, δεν υπήρχε ενώπιον του υπουργού.

6. Άποψη μου, μετά τα όσα επακολούθησαν είναι ότι η Κυπριακή Δημοκρατία πρέπει να αφαιρέσει από το εν λόγω πρόσωπο την κυπριακή υπηκοότητα, όπως συνέβη με δική μου απόφαση σε προηγούμενη περίπτωση

AYTH EINAI H ΠΑΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΚΑΙ ΝΑΙ... ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE