Μοιρασιά στη Φλωρεντία

Μοιρασιά στη Φλωρεντία

Ισόπαλες 1-1 ήρθαν στο «Αρτέμιο Φράνκι» Φιορεντίνα και Πάρμα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Serie A. Με καρφωτή κεφαλιά χάρισε τον βαθμό στους «βιόλα» ο Καστροβίλι.

Από ένα βαθμό, μοιράστηκαν Φιορεντίνα και Πάρμα, που ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Αρτέμιο Φράνκι», αποτέλεσμα που δεν μπορεί να θεωρηθεί… βολικό για καμία από τις δύο, αφού έχασαν έδαφος στη μάχη της εξάδας.

Οι «τζιαλομπλού» στο 40ο λεπτό πήραν κεφάλι στο σκορ, όταν Κούτσκα έβγαλε μπαλιά πάρε-βάλε στον Ζερβινιό και ο Ιβοριανός, πλάσαρε ιδανικά «παγώνοντας» το «Αρτέμιο Φράνκι».

Η ομάδα του Μοντέλα στην επανάληψη, μπήκε αποφασισμένη να μην χάσει και έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης με τον Καστροβίλι στο 67’να διαμορφώνει με καρφωτή κεφαλιά το τελικό 1-1.
Αναλυτικά, η 11η αγωνιστική

Σάββατο, 2/11

Ρόμα-Νάπολι 2-1
(19’ Τζανιόλο, 55’ Βερετού – 72’ Μιλίκ)

Μπολόνια-Ίντερ 1-2
(59’ Σοριάνο / 75’, 90’+1’ Λουκάκου)

Τορίνο-Γιουβέντους 0-1
(70’ Ντε Λιχτ)

Κυριακή, 3/11

Αταλάντα-Κάλιαρι 0-2
(32’ αυτ. Πάσαλιτς, 58’ Ολίβα)

Τζένοα-Ουντινέζε 1-3
(22′ Πάντεφ – 32′ Ντε Πάουλ, 87′ Σέμα, 90+4′ Λασάνια)

Βερόνα-Μπρέσια 2-1

Λέτσε-Σασουόλο 2-2
(18′ Λαπαντούλα, 42′ Φάλκο – 35′ Τόλιαν, 85′ Μπεράρντι)

Φιορεντίνα-Πάρμα 1-1
(67′ Καστροβίλι – 40′ Ζερβινιό)
Μίλαν-Λάτσιο (21:45)

Δευτέρα, 4/11
Σπαλ-Σαμπντόρια (21:45)

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE