ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ: Πώς μετατράπηκε σε τραγωδία η βόλτα μιας παρέας - Καρε καρέ η στιγμή της ανάσυρσης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ&VIDEO

ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ: Πώς μετατράπηκε σε τραγωδία η βόλτα μιας παρέας - Καρε καρέ η στιγμή της ανάσυρσης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ&VIDEO

Μοιραίο το ταξίδι στην Κύπρο μιας παρέας τεσσάρων ατόμων απο τη Ρωσία, που έφτασαν στην Κύπρο στις 30 Οκτωβρίου και θα επέστρεφαν πίσω στις 6 Νοεμβρίου.

Της Έλενας Τσιακούπη

Μια βόλτα το Σάββατο 2/11 στον Πρωταρά γύρω στις 2:30 το μεσημέρι και συγκεκριμένα στο Κάβο Γκρέκο έμελλε να ήταν και η τελευταία για έναν απο τους τέσσερις.

Δυο τετράτροχες. Στη μια επέβαιναν το θύμα 29χρονών και ο 28χρονός (αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για 19χρόνο και 18χρόνο) ο οποίος γλύτωσε με ελαφρά τραύματα. Στην άλλη μηχανή επέβαινε ένα φιλικό ζευγάρι (αντρας-γυναίκα), το οποίο τους ακολουθούσε λιγα μέτρα πιο πίσω.

 

Για αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, οι οποίες διερευνόνται απο την Αστυνομία, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της τετράτροχης, την οποία να σημειωθεί οτι δεν οδηγούσαν σε δρόμο, αλλά σε δυσβατο χωματόδρομο με βραχώδη σημεία.

 

Η τετράτροχη μαζί με τους δυο επιβαίνοντες έπεσαν στον γκρεμό, με τον 28χρόνο να προλαβαίνει να πηδήσει απο την μηχανή λίγα δευτερόλεπτα αργότερα και να σώζει την ζωή του ( με ελαφρά τραύματα) λίγα μέτρα πιο πάνω απο εκει που κατέληξε η μηχανή, ενώ ο 29χρόνος δεν κατάφερε να αντιδράσει και έπεσε στο κενό 8 μέτρων με την μηχανή. Το 29χρόνο θύμα βρέθηκε σε υψος λίγο πιο πάνω απο το σημείο που έπεσε η μηχανή, βγάζοντας το συμπέρασμα οτι οπως εκσφεδονιστηκε μαζί με την τετράχρονη δεν παρασύρθηκε μέχρι το χαμηλότερο σημείο στο οποίο βρήκε η αστυνομία την μηχανή.

 

Πρόκειται για υψος περίπου 8-10 μέτρα βουτιάς. 

 

Την Αστυνομία αμέσως κάλεσαν οι φίλοι-ζευγάρι που συνόδευαν τον 29χρόνο και 28χρόνο.

Με τη βοήθεια της πυροσβεστικής υπηρεσίας μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσκομείο Αμμοχώστου οπου ο διαπιστώθηκε ο θάνατος του 29χρόνου, ενώ ο 28χρόνος γλύτωσε με ελαφρά τραύματα  είναι εκτός κινδύνου και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία, oπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Ανδρέας Κωνσταντίνου:

Την Κυριακή 3/11 με τη βοήθεια ρυμουλκού, η Αστυνομία ανέσυρε και την τετράτροχη μηχανή.

Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Αισθήματα οργής, αναστάτωσης, αγανάκτησης και βαθιάς απογοήτευσης, διακατέχουν πιστούς της Πάφου, αφού οι ίδιοι οι Ιεράρχες, όπως λένε, καταπατούν τα όσα ευαγγελίζονται, περί συγχώρεσης του μετανοούντος και αγάπης προς το συνάνθρωπο. Το πιο πάνω περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται πολίτες της πόλης, από την ώρα που ανακοινώθηκε η απόφαση της Ιεράς Συνόδου για τον Μ.Π. Τυχικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE