ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΚΩΜΗΣ: Δεύτερο πρόσωπο στο Νοσοκομείο από τους πυροβολισμούς- Βρισκόταν στη σκηνή του επεισοδίου

ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΚΩΜΗΣ: Δεύτερο πρόσωπο στο Νοσοκομείο από τους πυροβολισμούς- Βρισκόταν στη σκηνή του επεισοδίου

Τραυματισμένο πρόσωπο παρουσιάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας αναφέροντας ότι έχει δεχθεί πλήγματα από το όπλο το οποίο ανέσυρε Ελληνοκύπριος, γνωστός στις αρχές και πυροβόλησε εναντίον Σύρου, μόνιμο κάτοικου Κύπρου.

Οι δυο άνδρες φέρονται να διαπληκτίστηκαν έντονα σε υποστατικό όπου βρίσκονταν, με τον καυγά να μεταφέρεται έξω απ΄ αυτό.

Σε κάποιο σημείο ο Ελληνοκύπριος ανέσυρε όπλο και πυροβόλησε τον Σύρο στο κεφάλι.

Ο δεύτερος τραυματίας, φέρεται να βρισκόταν στη σκηνή της αιματηρής συμπλοκής με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Δύο αποτσίγαρα είναι, σύμφωνα με τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες του AFT, η αιτία της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό στις 23 και 24 Ιουλίου 2025, όπως αναφέρεται στην έκθεσή τους που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από την Κυβέρνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE