Επίδειξη δύναμης από τη Σέλτικ και πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ!

Επίδειξη δύναμης από τη Σέλτικ και πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό του σκοτσέζικου Λιγκ Καπ πήρε η Σέλτικ που διέλυσε με 5-2 την Χιμπέρνιαν στα ημιτελικά.

Οι Κέλτες έδειξαν τη δύναμή τους και… πήραν εκδίκηση από τους Χιμπς για την ισοπαλία που τους περιόρισαν στο πρωτάθλημα, χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες δυσκολίες.

Στο πρώτο 20λεπτο του ματς η Σέλτικ είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Ελιονούσι (17’) και ΜακΓκρέγκορ (21’), ενώ ο πρώτος διαμόρφωσε το 3-1 του ημιχρόνου, μετά από το γκολ του Χάλμπεργκ στο 36’, που είχε μειώσει προσωρινά.

Η Σέλτικ συνέχισε την κυριαρχία του και στο δεύτερο μισό, με τον Μπράουν να πετυχαίνει δύο τέρματα στο 56’ και στο 90’, ενώ στο 58’ είχε μειώσει η Κάμπερι για την Χιμπέρνιαν.

Στον τελικό οι Κέλτες θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του Ρέιντζερς-Χαρτς, που θα μετρήσουν αύριο (Κυριακή 3/11 – 19:00) τις δυνάμεις τους.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE