Μιτσίδης: «Θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία»

Μιτσίδης: «Θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο Δασάκι ανάμεσα στον Εθνικό και την Ομόνοια, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αχνιώτικης ομάδας, Μάριος Μιτσίδης.

Αναλυτικά:

‘’Ήταν ένα δύσκολο ματς, το ξέραμε. Ξεκίνησε με γκολ η Ομόνοια και αυτό μας άλλαξε το πλάνο. Η Ομόνοια ήταν καλύτερη αλλά ισορροπήσαμε μετά. Ήμασταν καλοί και ισοφαρίσαμε. Παιχνίδι δύναμης με μάχες στο κέντρο. Είχαμε και οι δύο ομάδες ευκαιρίες.

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE