Είχε κέφια και τρόλαρε και… Εγκωμίτη ο Μπεργκ – Η ατάκα του στα ΜΜΕ που προκάλεσε γέλια

Είχε κέφια και τρόλαρε και… Εγκωμίτη ο Μπεργκ – Η ατάκα του στα ΜΜΕ που προκάλεσε γέλια

Εμφανώς ικανοποιημένος ήταν ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ μετά την επιστροφή στις νίκες και είχε όρεξη και για πλάκα στη συνέντευξη τύπου.

Ο Νορβηγός τεχνικός δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους στη συνέντευξη τύπου και όταν ολοκλήρωσε μετά από αρκετή ώρα έδωσε το χέρι στον Γιώτη Εγκωμίτη και ρώτησε τους ρεπόρτερ με χιουμοριφτικό ύφος: «Ερωτήσεις για τον Εγκωμίτη»;. Ακόμη και ο κόουτς του Εθνικού χαμογέλασε με την κίνηση του Μπεργκ.

Μια κίνηση που σκόρπισε γέλιο και φανέρωσε και το… βάρος που έφυγε από πάνω του μετά την επιστροφή στις νίκες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE