Ποιους παίκτες δεν θα έχει στο «Τάσος Μάρκου» ο Αυγουστή και για ποιους Κύπριους… ΧΑΜΟΓΕΛΑ

Ποιους παίκτες δεν θα έχει στο «Τάσος Μάρκου» ο Αυγουστή και για ποιους Κύπριους… ΧΑΜΟΓΕΛΑ

Επίσημη ενημέρωση από τον Απόλλωνα για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για το αυριανό παιχνίδι με την ΕΝΠαραλιμνίου αναφέρει τα εξής: 

«Να βάλει τέλος στα κακά αποτελέσματα είναι έτοιμη η ομάδα μας ενόψει του Κυριακάτικου (3/11) αγώνα με αντίπαλο την Ε.Ν.Π. στο «Τάσος Μάρκου» στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.
Η ομάδα μας θα επιδιώξει να επανέλθει στις νίκες αφήνοντας πίσω τις εμφανίσεις των προηγούμενων αγωνιστικών.
Στο αγωνιστικό μέρος οι Εμίλιο Ζελάγια, Βαλεντίν Ρομπέρζ, Σάμου Βολοτίνεν, Ρότζερ Μ’ Πιντα και Πέτρος Ψύχας δεν υπολογίζονται από τον κ. Σωφρόνη Αυγουστή ενώ αντιθέτως οι Χάμπος Κυριάκου και Γιώργος Βασιλείου είναι πανέτοιμοι για την αναμέτρηση.
Η προπόνηση του Σαββάτου (2/11) – όπως και κάθε τελευταία προπόνηση – πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της ομάδας μας κ. Νίκου Κίρζη και άλλων μελών της ομάδας μας».
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE