ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Τρελό ημίωρο στο Δασάκι – Ο Λαμπάν είχε ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε… Ματ!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Τρελό ημίωρο στο Δασάκι – Ο Λαμπάν είχε ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε… Ματ!

ΣΧΟΛΙΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ – Ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο στο Δασάκι, στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Εθνικό Άχνας και την Ομόνοια για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, με το σκορ στο 1-1. Ο Ντάρμπισαιαρ άνοιξε το σκορ στο 6′ και ο Λαμπάν ισοφάρισε στο 44′!

Οι πράσινοι του Μπεργκ ήταν αυτοί που μπήκαν φουριόζοι με τον Ντάρμπισαιαρ να ανοίγει το σκορ στο 6ο λεπτό με κοντινή προβολή από ασίστ του Τιάγκο ενώ είχε ακόμη δύο ευκαιρίες στο 14′ και στο 15′ όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπογκατίνοφ.

Το παιχνίδι πήρε μια άγρια μορφή και γρήγορο ρυθμό με τον Εθνικό να απειλεί κυρίως με τον Κονέ όμως πέρα από ένα σουτ του Μιγκελίτο στο 16′ δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά.

Στο 23ο λεπτό ο Ντάρμπισαιαρ έχασε ακόμη μια ευκαιρία μετά από εξαιρετικό συνδυασμό των συμπαικτών του όμως από κοντά το τακουνάκι του δεν ήταν καλό. Στα επόμενα λεπτά ο Εθνικός ανέβηκε με τον Κονέ να πρωταγωνιστεί όμως το δυνατό σουτ του Χουντόμπιακ στο 27′ απέκρουσε ο Φαμπιάνο και στο 30′ το μακρινό σουτ του Κονέ πέρασε λίγο έξω.

Ο ρυθμός έπεσε μετά το ημίωρο όμως ο Εθνικός βρήκε τρόπο να ισοφαρίσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαμπάν με την μπάλα να κτυπάει σε πόδι αμυντικού και να ξεγελάει τον Φαμπιάνο για το 1-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.