Πάει για μεταγραφική-ΒΟΜΒΑ με Ζλάταν – «8 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο ενάμιση έτους»

Πάει για μεταγραφική-ΒΟΜΒΑ με Ζλάταν – «8 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο ενάμιση έτους»

Σύμφωνα με ιταλικό ρεπορτάζ η Μπολόνια δίνει συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση έτους με αποδοχές 8 εκατ. ευρώ στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Το συμβόλαιο του Σουηδού άσου λήγει τον Δεκέμβριο και αναμένεται να αποχωρήσει από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Η Ιταλία θα μπορούσε να είναι ένας από τους πιθανούς προορισμούς του με τη Νάπολι και την Μπολόνια να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport μάλιστα ο πρόεδρος της Μπολόνια, Τζόι Σαπούτο, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης και της Μόντρεαλ Ίμπακτ που αγωνίζεται στο MLS, έχει ανάψει το πράσινο φως για μια σούπερ πρόταση προς τον Σουηδό άσο.

Η Μπολόνια φέρεται έτοιμη να προσφέρει στον Ζλάταν το ποσό των 8 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο ενάμιση έτους, ικανοποιώντας έτσι τις απαιτήσεις του. Μάλιστα ο Σαπούτο σκοπεύει να κλείσει συμφωνίες με χορηγούς που θα του επιτρέψουν να δώσει ένα τέτοιο ποσό σε συμβόλαιο ποδοσφαιριστή.

Πάντως ο ίδιος ο Ζλάταν έχει κάνει άνοιγμα προς τη μεριά της Νάπολι, εκφράζοντας την επιθυμία να ζήσει στην ιταλική πόλη ό,τι έζησε ο Ντιέγο Μαραντόνα στο παρελθόν.

Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη πολιτικά συγκυρία, με το Κυπριακό να επιστρέφει στη διεθνή ατζέντα και με τον ΔΗΣΥ να επιχειρεί ανασύνταξη μετά από μια περίοδο πολιτικών ανακατατάξεων, η δημόσια παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη μέσω επιστολής προς την ηγεσία του κόμματος επαναφέρει στο προσκήνιο παλαιότερες, αλλά ανοιχτές, πληγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE