Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
«Ο υπουργός δεν θα συμμετάσχει σε μία κλειστή έρευνα όπου είναι απαγορευμένο να βρίσκεται παρών ένας συνήγορος του υπουργείου», τόνισε η εκπρόσωπος του υπουργείου, Σέιλιν Χάινς.
«Εάν η επιτροπή ενδιαφέρεται να πραγματοποιήσει μία σοβαρή διαδικασία ευχαρίστως να αποστείλουν υπόψιν του υπουργού μία πρόσκληση για να συμμετέχει σε μία ανοικτή ακρόαση, όπου θα παρίσταται και ο δικηγόρος του υπουργείου και θα μπορεί να είναι μάρτυρας της διαδικασίας και όλος ο Αμερικανικός λαός», πρόσθεσε η ίδια.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, εκτός του Ρικ Πέρι έχουν κληθεί να καταθέσουν ο διευθυντής προϋπολογισμού του Λευκού Οίκου, Ράσελ Βον, ο σύμβουλος του υπουργείου Εξωτερικών, Ούρλιχ Μπρέχμπουλ, αλλά κι ο υφυπουργός Εσωτερικών υπεύθυνος για τις πολιτικές υποθέσεις, Ντέιβιντ Χέιλ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις