ΛΕΜΕΣΟΣ: Αφέθηκε ελεύθερος ο 43χρονος που οδηγούσε με τα πόδια

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αφέθηκε ελεύθερος ο 43χρονος που οδηγούσε με τα πόδια

Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος ο 43χρονος, ο οποίος σε βίντεο του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρουσιαζόταν να οδηγεί το όχημα του χρησιμοποιώντας μόνο τα πόδια του.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά την εμφάνιση του βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγιναν έρευνες και εντοπίστηκε ο οδηγός του οχήματος.
 
Πρόκειται για 43χρονο από τη Λεμεσό, ο οποίος κλήθηκε για ανάκριση και κατηγορήθηκε σήμερα το απόγευμα, στην Τροχαία Λεμεσού, για τα αδικήματα της αμελούς και επικίνδυνης οδήγησης και για οδήγηση με μη ελεύθερα χέρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, τον Μάιο του 2026, φαίνεται πως θα διαμορφώσουν ένα νέο, πιο κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό, με ριζικές διαφοροποιήσεις από τις εκλογές του 2021.

BEST OF TOTHEMAONLINE