Έμεινε με 10 παίκτες στο Τσίρειο όμως πήρε… πολύτιμο τρίποντο!

Έμεινε με 10 παίκτες στο Τσίρειο όμως πήρε… πολύτιμο τρίποντο!

Δύσκολη νίκη για τον Άρη με 2-1 κόντρα στον ΑΣΙΛ για την 5η αγωνιστική στη Β’ Κατηγορία.

Στους 12 βαθμούς έφτασε ο Άρης μετά τη νίκη του ενώ έπαιζε με 10 παίκτες από το 80ο λεπτό.

Το σκορ για τον Άρη άνοιξε ο Ματθαίου στο 20ο λεπτό με όμορφο πλασέ από το ύψος της περιοχής και στο 58′ ο Μπάρμπαρο με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Κωμοδίκης μείωσε σε 2-1 για τον ΑΣΙΛ με ωραίο σουτ εκτός περιοχής ενώ στο 80′ ο Άρης έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μαλεκκίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι γηπεδούχοι άντεξαν μέχρι το τέλος και πήραν την τέταρτη τους νίκη σε πέντε ματς.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.