ΚΥΠΡΟΣ: Τρεις μήνες άμεση φυλάκιση σε 57χρονο υπάλληλο του Δήμου Παραλιμνίου – Επιτέθηκε σε αστυνομικούς

ΚΥΠΡΟΣ: Τρεις μήνες άμεση φυλάκιση σε 57χρονο υπάλληλο του Δήμου Παραλιμνίου – Επιτέθηκε σε αστυνομικούς

Νέα ποινή για επίθεση σε αστυνομικούς, αυτή τη φορά χωρίς αναστολή.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε ποινή άμεσης φυλάκισης τριών μηνών σε 57χρονο υπάλληλο του Δήμου Παραλιμνίου.

Ο τελευταίος –κατόπιν ακροαματικής διαδικασίας- κρίθηκε ένοχος σε αδικήματα επίθεσης κατά αστυνομικών, αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψή του και απειλών κατά αστυνομικών.

Το επίμαχο περιστατικό κατά το οποίο υπέπεσε στα αδικήματα ο καταδικασθείς σημειώθηκαν τον Μάρτιο του 2017.

Αρχικά ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ενοχή στις κατηγορίες που αντιμετώπιζε. Μετά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας κι ενώ είχαν καταθέσει σχεδόν όλοι οι μάρτυρες κατηγορίας, αποφάσισε ν’ αλλάξει απάντηση και να παραδεχθεί ενοχή.

Κατά συνέπεια το Δικαστήριο δεν θεώρησε άμεση την παραδοχή του και δεν την έλαβε υπόψη ως μετριαστικό παράγοντα κατά την επιμέτρηση της ποινής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE