ΚΥΠΡΟΣ: Τρεις μήνες άμεση φυλάκιση σε 57χρονο υπάλληλο του Δήμου Παραλιμνίου – Επιτέθηκε σε αστυνομικούς

ΚΥΠΡΟΣ: Τρεις μήνες άμεση φυλάκιση σε 57χρονο υπάλληλο του Δήμου Παραλιμνίου – Επιτέθηκε σε αστυνομικούς

Νέα ποινή για επίθεση σε αστυνομικούς, αυτή τη φορά χωρίς αναστολή.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε ποινή άμεσης φυλάκισης τριών μηνών σε 57χρονο υπάλληλο του Δήμου Παραλιμνίου.

Ο τελευταίος –κατόπιν ακροαματικής διαδικασίας- κρίθηκε ένοχος σε αδικήματα επίθεσης κατά αστυνομικών, αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψή του και απειλών κατά αστυνομικών.

Το επίμαχο περιστατικό κατά το οποίο υπέπεσε στα αδικήματα ο καταδικασθείς σημειώθηκαν τον Μάρτιο του 2017.

Αρχικά ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ενοχή στις κατηγορίες που αντιμετώπιζε. Μετά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας κι ενώ είχαν καταθέσει σχεδόν όλοι οι μάρτυρες κατηγορίας, αποφάσισε ν’ αλλάξει απάντηση και να παραδεχθεί ενοχή.

Κατά συνέπεια το Δικαστήριο δεν θεώρησε άμεση την παραδοχή του και δεν την έλαβε υπόψη ως μετριαστικό παράγοντα κατά την επιμέτρηση της ποινής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, τον Μάιο του 2026, φαίνεται πως θα διαμορφώσουν ένα νέο, πιο κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό, με ριζικές διαφοροποιήσεις από τις εκλογές του 2021.

BEST OF TOTHEMAONLINE