Απίστευτο με Μπρου από… 1η Νοεμβρίου – Τον «καθάρισε» ένας πρώην ΑΕΛίστας…

Απίστευτο με Μπρου από… 1η Νοεμβρίου – Τον «καθάρισε» ένας πρώην ΑΕΛίστας…

Πήγε στη Ντιναμό Βουκουρεστίου του πρώην ΑΕΛίστα, Ντούσαν Ούχριν Τζούνιορ με μεγάλο συμβόλαιο όμως ο Κέβιν Μπρου αποτελεί παρελθόν από την 1η Νοεμβρίου 2019.

Ο 30χρονος Γάλλος μέσος μετά το αποτυχημένο πέρασμα του από τον Απόλλωνα την περασμένη σεζόν δεν έπεισε ούτε στη Ρουμανία και η Ντιναμό τον αποδέσμευσε με κάθε επισημότητα πριν καν έρθει ο Ιανουάριος.

«Βουκουρέστι 1η Νοεμβρίου 2019. Η Ντιναμό Βουκουρεστίου και ο ποδοσφαιριστής Κέβιν Μπρου συμφώνησαν να λύσουν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει» αναφέρει η ανακοίνωση στο επίσημο σάιτ της ομάδας.

Μάλιστα όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στη Ρουμανία ο Μπρου ήταν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της ομάδας, είχε 9 συμμετοχές και 1 γκολ όμως δεν είχε πείσει τον τεχνικό της ομάδας, Ντούσαν Ούχριν Τζούνιορ (γνωστός στην Κύπρο από το πέρασμα του στην ΑΕΛ το 2010).

«Οι απογοητευτικές εμφανίσεις του Μπρου δεν έπεισαν τον Ντούσαν Ούχριν» γράφει η gsp.ro – Δείτε το δημοσίευμα ΕΔΩ!

Η ανακοίνωση της Ντιναμό:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται γυναίκα ηλικίας 46 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Τη 46χρονη φέρεται να τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο ο 55χρονος σύζυγός της, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE