Αυτούς ετοιμάζει ο Μαρκαριάν για τον μεγάλο τελικό

Αυτούς ετοιμάζει ο Μαρκαριάν για τον μεγάλο τελικό

H μεγάλη ώρα πλησιάζει . Θα παίξει την τελευταία της ζαριά η Εθνική Ελλάδας απέναντι στην Ουγγαρία. Κερδίζει και συνεχίζει να ελπίζει , ισοπαλία έχει ελπίδες όχι όμως τόσες πολλές , χάνει και ουσιαστικά τελειώνει .

Ο Σέρχιο Μαρκαριαν ξέρει πως ο αγώνας είναι ένας μεγάλος τελικός και για αυτό έχει δείξει στους παίκτες του πως πρέπει όσοι μπουν στο γηπεδο να είναι έτοιμοι για όλα . Ο τεχνικός της Ελλάδας έχει στο μυαλό του να παρατάξει τους Καρνέζη στο τέρμα, αμυντική τετράδα αποτελούμενη από Τοροσίδη (δεξιά), Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Σταφυλίδη (αριστερά), τον Σάμαρη σε ρόλο "κόφτη", με τον Κονέ και έναν εκ των Ταχτσίδη και Κ. Παπαδόπουλου ως εσωτερικούς μέσους.

Αριστερά στην τριάδα της επίθεσης τον Χριστοδουλόπουλο, δεξιά τον Φετφατζίδη και στην κορυφή τον Αθανασιάδη. Οι Φορτούνης, Κατσουράνης και Γιαννιώτας διεκδικούν επίσης θέση για το αρχικό σχήμα.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE