ΑΥΤΗ είναι η ΚΥΠΡΙΑΚΗ εταιρεία που κόντραρε τον Μαρινάκη για το σήμα και την ταινιοθήκη του MEGA!

ΑΥΤΗ είναι η ΚΥΠΡΙΑΚΗ εταιρεία που κόντραρε τον Μαρινάκη για το σήμα και την ταινιοθήκη του MEGA!

Η ταινιοθήκη του Mega αποτελούσε το μήλον της έριδος για τους καναλάρχες καθώς όποιος κατάφερνε να την πάρει θα προσέθετε στη φαρέτρα του ένα σπουδαίο «όπλο».

Μόνο οι σειρές του Mega δίνουν την ευκαιρία στο κανάλι που τις έχει να κάνει διψήφια νούμερα, χωρίς να χρειαστεί νέες παραγωγές.

Η ταινιοθήκη και το σήμα του Mega λοιπόν πλέον ανήκουν στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως έγινε γνωστό, οι προσφορές που κατατέθηκαν ήταν οι εξής:

Προσφορά 33 εκατ. έκανε η κυπριακή Liquorina Limited και 33.999.999 ευρώ η ALTER EGO, η οποία και πλειοδότησε.

Έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι παρόντες ήταν και εκπρόσωποι του καναλιού STAR, οι οποίοι όμως τελικά δεν κατέθεσαν προσφορά, όπως αναμενόταν.

Όπως μαθαίνει το instanews υπάρχει έντονο παρασκήνιο για τις ζυμώσεις και τις συμμαχίες της τελευταίας στιγμής που άλλαξαν, το οποίο θα αποκαλυφθεί τις επόμενες μέρες…

Πλέον, το μεγάλο αγκάθι στο ζήτημα της ταινιοθήκης είναι αυτό των πνευματικών δικαιωμάτων. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real News», έχουν επισυναφθεί σκαναρισμένες σχεδόν 4.000 συμβάσεις με δημιουργούς που δηλώνουν αν επιτρέπουν ή όχι την παραχώρηση του υλικού.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εφημερίδα υψηλόβαθμο στέλεχος τηλεοπτικού σταθμού, είναι σαν να αγοράζεις κάτι και δεν ξέρεις αν θα έχεις το δικαίωμα να το μεταδώσεις.

Πηγή: instanews.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE