Σημαντική ΑΛΛΑΓΗ για τους Κυπριοποιημένους!

Σημαντική ΑΛΛΑΓΗ για τους Κυπριοποιημένους!

Πέρασε η αλλαγή που είχαν προαναγγείλει πρόσφατα, οι διοικούντες την Ομοσπονδία, για τους Κυπριοποιημένους παίχτες. 

Θα λογίζονται ως Κύπριοι στις ομάδες τους, από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μέχρι τώρα λογίζονταν ως κοινοτικοί.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ στην τελευταία του Συνεδρία (31/10/2019) αποφάσισε όπως, από την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021, ποδοσφαιριστές οι οποίοι απέκτησαν Κυπριακή υπηκοότητα και έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται στις Εθνικές μας ομάδες, δεν θα καταλαμβάνουν θέση κοινοτικού στο ρόστερ των ομάδων που αγωνίζονται.

Η πιο πάνω αλλαγή δεν ισχύει για τον κανονισμό που αφορά την χρησιμοποίηση δύο ποδοσφαιριστών στην αρχική ενδεκάδα που ήταν εγγεγραμμένοι στο μητρώο της ΚΟΠ πριν την συμπλήρωση του 18ου έτους ηλικίας τους». 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE