Ο Ερμής έχει ΕΠΙΤΙΜΟ καλεσμένο κόντρα στον ΠΟΞ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΓΙΑ)

Ο Ερμής έχει ΕΠΙΤΙΜΟ καλεσμένο κόντρα στον ΠΟΞ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΓΙΑ)

Ο Ερμής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει:

«Η Διοίκηση της Ομάδας μας σεβόμενη την Ιστορία της και ανθρώπους που έχουν φορέσει στο παρελθόν την φανέλα με τον φτεροπόδαρο Θεό , ΈΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ ΩΣ ΕΠΊΤΙΜΟ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΈΝΟ ΤΟΝ ΠΑΛΑΊΜΑΧΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΉ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ κ.ΦΙΛΙΠΠΟ ΣΤΑΎΡΟΥ( ΣΤΟ ΜΕΘΑΥΡΙΑΝΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ),Ο ΟΠΟΊΟΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΎ ΜΟΥΣΕΊΟΥ ΤΟΥ ΜΙΣΈΛ ΠΛΑΤΙΝΙ ΣΤΗΝ ΜΟΣΦΙΛΩΤΗ ΜΕ ΉΔΗ 2 ΡΕΚΌΡ ΓΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΆ ΣΤΑ 54000 ΕΚΘΈΜΑΤΑ!!
ΣΤΟΝ κ.ΦΙΛΙΠΠΟ ΣΤΑΎΡΟΥ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΎ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΉΣΕΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΉ ΘΈΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΊΟ ΠΛΑΤΙΝΙ!!
ΕΡΜΗΣ=ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ=ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!»

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE