Ο ΑΤΥΧΟΣ της χρονιάς και ποιον θα περιμένει μέχρι την υστάτη για ΑΠΟΕΛ – Το σκηνικό με τους τραυματίες

Ο ΑΤΥΧΟΣ της χρονιάς και ποιον θα περιμένει μέχρι την υστάτη για ΑΠΟΕΛ – Το σκηνικό με τους τραυματίες

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το εκτός έδρας ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας ολοκληρώνεται την Παρασκευή με τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ να αντιμετωπίζει πονοκέφαλο αγωνιστικών προβλημάτων.

Από το παιχνίδι με την ΕΝΠ αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού ο Φιόλιτς και ο κόουτς της ΑΕΚ θα τον περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή εάν θα μπορέσει να τον συμπεριλάβει στην αποστολή του Σαββατιάτικου ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Εκτός αποστολής είναι σίγουρα οι Τολεμές, Γκαρσία και Πλάνας.

Δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ΑΕΚ από εδώ και πέρα μέχρι το τέλος της σεζόν ο Ναούμ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών.  Ο παίκτης είχε συμμετοχές με την ομάδα νέων της ΑΕΚ, αλλά ήταν στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας.

Διαβάστε επίσης: 

Ιδιάκεθ: «Δεν θέλω να νομίζετε ότι είπα κάποιο ψέμα» – Τι είπε για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ και τους τραυματίες

Τέτε: «Δεν με ενδιαφέρει που…» – Τι είπε για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ και όχι μόνο

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE