Τραμπ: Κακός για τη Βρετανία ο Τζέρεμι Κόρμπιν

Τραμπ: Κακός για τη Βρετανία ο Τζέρεμι Κόρμπιν

Θέση στη βρετανική προεκλογική εκστρατεία έλαβε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σε τηλεφωνική συνέντευξη στην εκπομπή του Νάιτζελ Φάρατζ στο ραδιοφωνικό σταθμό του Λονδίνου LBC.


Ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε τον Μπόρις Τζόνσον «φανταστικό τύπο», λέγοντας ότι είναι ένας από τους ηγέτες με τους οποίους διατηρεί «σπουδαίες σχέσεις».

Συνέχισε λέγοντας ότι ο Μπόρις Τζόνσον μαζί με τον Νάιτζελ Φάρατζ θα καταλήξουν να κάνουν «κάτι που θα μπορούσε να είναι τρομερά καλό». Όπως είπε στον ηγέτη του Κόμματος του Brexit, «αν εσύ και αυτός ενωθείτε θα κάνετε μία ασταμάτητη δύναμη».

Αναφερόμενος στον Τζέρεμι Κόρμπιν, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε: «Ο Κόρμπιν θα ήταν τόσο κακός για τη χώρα σας, τόσο κακός, θα σας έκανε τόσο κακό».

Συμπλήρωσε ότι η Βρετανία είναι μία χώρα με τρομερή δυναμική.

Σημείωσε επίσης ότι κάποιες πτυχές της συμφωνίας που έκλεισε με τους Ευρωπαίους για το Brexit ο Βρετανός πρωθυπουργός θα καθιστούσαν ανέφικτη μια εμπορική συμφωνία μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και ΗΠΑ.

Διέψευσε δε τον ισχυρισμό ότι στο πλαίσιο μιας διμερούς εμπορικής συμφωνίας οι ΗΠΑ θα διεκδικούσαν συμμετοχή στο βρετανικό δημόσιο σύστημα υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE