ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκστρατεία καθαρισμού στην Αλυκή Λάρνακας πραγματοποίησαν μαθητές του Γυμνασίου Ξυλοφάγου

Εκστρατεία καθαρισμού στην Αλυκή Λάρνακας πραγματοποίησαν μαθητές του Γυμνασίου Ξυλοφάγου

Εκστρατεία καθαρισμού στην Αλυκή Λάρνακας πραγματοποίησαν την Πέμπτη 31/10 μαθητές του Γυμνασίου Ξυλοφάγου.

 

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Κώστας Κόκκινος, Ανώτερος Υγειονομικός Λειτουργός Β Τάξης «ο Τομέας Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του Δήμου σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Ξυλοφάγου πραγματοποίησαν σήμερα, Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019, εκστρατεία καθαρισμού του μονοπατιού της φύσης στην Αλυκή Λάρνακας. Περίπου 60 μαθητές του Γυμνασίου μαζί με τους καθηγητές τους, ξεκίνησαν τον καθαρισμό από τα σκουπίδια, από την περιοχή Καμάρων και συνέχισαν μέχρι το τέλος, δηλαδή το Στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς που βρίσκεται παραπλεύρως του μονοπατιού».
 
Πρόσθεσε ότι "ο καθαρισμός του μονοπατιού της Φύσης εντάσσεται στα πλαίσια των δραστηριοτήτων που πραγματοποιεί η Επιτροπή Εθελοντισμού του Γυμνασίου Ξυλοφάγου. Στους μαθητές δόθηκαν σακούλες για τοποθέτηση των σκουπιδιών και ο καθαρισμός ξεκίνησε λίγο μετά τις εννέα το πρωί και διήρκησε μιάμιση περίπου ώρα».
 
Ο Δήμος Λάρνακας, σημείωσε ο κ. Κόκκινος «εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τους καθηγητές για την πρωτοβουλία που ανέλαβαν, με στόχο να διατηρηθεί καθαρό το περιβάλλον και ιδιαίτερα ο υγροβιότοπος της Αλυκής που είναι μοναδικής σημασίας για την πόλη αλλά και την Κύπρο γενικότερα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top