Με ΒΑΣΙΚΟ απόντα περιμένει την Ομόνοια

Με ΒΑΣΙΚΟ απόντα περιμένει την Ομόνοια

Ο Μπόγιαν Μαρκόσκι είναι ο παίκτης, ο οποίος θα απουσιάσει από το Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι του Εθνικού Άχνας απέναντι στην Ομόνοια για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Ο παίκτης έχει αντικρίσει την 3η του κίτρινη κάρτα στο φετινό πρωτάθλημα στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής και θα εκτίσει την τιμωρία του απέναντι στους «τριφυλλοφόρους».

Ο Μαρκόσκι δήλωσε παρών και στα έξι παιχνίδια που έδωσε για το πρωτάθλημα μέχρι στιγμής ο Εθνικός Άχνας, αποτελεί μία βασική επιλογή για τον Γιώτη Εγκωμίτη, ο οποίος καταστρώνει τα πλάνα του, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται αύριο (Παρασκευή) για το πως θα κυνηγήσει να πάρει βαθμολογικό κέρδος απέναντι στην Ομόνοια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE