ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Κλήθηκε σε θανατηφόρο τροχαίο και εντόπισε νεκρή την 18χρονη ανιψιά του- Έζησε και στην Κύπρο

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Κλήθηκε σε θανατηφόρο τροχαίο και εντόπισε νεκρή την 18χρονη ανιψιά του- Έζησε και στην Κύπρο

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε ένα πυροσβέστη στη Βρετανία ο οποίος κλήθηκε για απεγκλωβισμό οδηγού από πολύ σοβαρό τροχαίο στην περιοχή του Barnsley στο Νότιο Yorkshire.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

 

Πρόκειται για τον Nathan Williams ο οποίος ήταν μέλος ομάδας διάσωσης που έτρεξε από τα πρώτα λεπτά στη σκηνή του δυστυχήματος, όπου έχασε τη ζωή της μια 18χρονη κοπέλα, μητέρα ενός βρέφους μόλις 19 μηνών.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αγγλία, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες η 18χρονη έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να «καρφωθεί» σε τοίχο και η νεαρή να βρει ακαριαίο το θάνατο.

Ο θείος της Nathan, αρχικά δεν την είχε αναγνωρίσει, ωστόσο, όταν έγινε ο απεγκλωβισμός της αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για την 18χρονη ανιψιά του και αμέσως τηλεφώνησε στον αδελφό του και όντας σε κατάσταση σοκ του ζήτησε να σπεύσει αμέσως στο σημείο.

Σημειώνεται ότι η 18χρονη βρισκόταν στο σπίτι των παππούδων της πριν το δυστύχημα, ενώ εκεί είχε αφήσει για λίγες ώρες τον 19 μηνών γιο της, με το αγοράκι να είναι πλέον ορφανό, ωστόσο δεν μπορεί να αντιληφθεί ακόμα, τον τραγικό χαμό της μητέρας του.

 

Σύμφωνα με το δημοσιεύματα, η 18χρονη  Jordan Williams αγαπούσε τη ζωή και το παιδάκι της, ενώ έζησε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια σε Κύπρο, Γερμανία και Εδιμβούργο, ούσα κόρη στρατιωτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.