Έχασαν από τις Αμερικανίδες στην Κίνα Μαριώτα – Daria

Έχασαν από τις Αμερικανίδες στην Κίνα Μαριώτα – Daria

Tην ήττα με 0-2 δέχθηκαν το πρωί της Πέμπτης 31 Οκτωβρίου 2019 στο World Tour 3 Star από τις Αμερικανίδες Kelley Larsen και Εmily Stockman οι Μαριώτα Αγγελοπούλου και Daria Gusarova στην πόλη Qinzhou της Κίνας.

Ο αγώνας πήγε στραβά για τις δυο αθλήτριες που έχασαν τα σετ 21-11 και 21-12 για τον 7ο Όμιλο. Επόμενος αγώνας είναι την Παρασκευή 01 Νοεμβρίου απέναντι στις Ιαπωνέζες Satono Isishubo και Asami Shiba που έχασαν από τις Κινέζες 2-1. Ο αγώνας είναι καθοριστικός για την περαιτέρω πορεία των δυο κοπέλων.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.