Βρετανικές Βάσεις: Το καθεστώς τους δεν τίθεται προς διαπραγμάτευση δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας
Το καθεστώς των βρετανικών στρατιωτικών βάσεων στην Κύπρο δεν τίθεται προς διαπραγμάτευση, δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας.

Ο ΓΓ του ΟΗΕ εξέφρασε επίσης την ελπίδα με αυτό τον τρόπο να διευκολυνθεί η επιστροφή των Σύριων στα εδάφη τους μέσα σε ασφάλεια. “Οι Σύριοι εξακολουθούν να πληρώνουν το πιο μεγάλο τίμημα”, ανέφερε.
Στην ομιλία του στο ίδιο συνέδριο, ο Τούρκος ΥΠΕΞ είπε ότι “η διαμεσολάβηση και η παρεμπόδιση της διαμάχης αποτελεί το επίκεντρο της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής”, προσθέτοντας ότι “έχει σημασία από την άποψη ότι η Τουρκία βρίσκεται σε μια περιοχή έντονης διαμάχης”. Όπως είπε η Τουρκία συνεχίζει τις προσπάθειές της για διαμεσολάβηση.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




