Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης παράτυπων μεταναστών στη περιοχή Κάβο Γκρέκο

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης παράτυπων μεταναστών στη περιοχή Κάβο Γκρέκο

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης παράτυπων μεταναστών που βρίσκονταν σε βάρκα ανοικτά του Κάβο Γκρέκο στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η βάρκα με τους παράτυπους μετανάστες έγινε αντιληπτή από σκάφος της λιμενικής στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά του Κάβο Γκρέκο και αμέσως διενεργήθηκε επιχείρηση διάσωσης.

Η βάρκα με τους διασωθέντες έφτασε λίγο πριν τις δέκα το πρωί της Πέμπτης (31/10) στο αλιευτικό καταφύγιο του Αγίου Νικολάου, περιοχή Golden Coast στον Πρωταρά και σ’αυτήν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επέβαιναν 28 παράτυποι μετανάστες, 9 εκ των οποίων είναι ανήλικοι.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Δημοκρατίας βρίσκονται στη περιοχή για να παράσχουν οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστούν οι παράτυποι μετανάστες.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE