Το πρόγραμμα πριν το Πάσχα

Το πρόγραμμα πριν το Πάσχα

Το πρωτάθλημα επαναρχίζει το ερχόμενο σαββατοκύριακο μετά τη διακοπή λόγω του αγώνα της Εθνικής μας με το Βέλγιο.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ φέρνει αναμετρήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο να αγωνίζονται το Σάββατο 4 Απριλίου. Ο πρωτοπόρος Απόλλωνας θα φιλοξενήσει την Ανόρθωση που έχει για μοναδική διέξοδο διεκδίκησης του ευρωπαϊκού εισιτηρίου το πρωτάθλημα, ενώ στο ΓΣΖ θα αναμετρηθούν η ΑΕΚ που είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας με το δεύτερο ΑΠΟΕΛ.

Για τον πρώτο όμιλο την Κυριακή θα γίνει ο αγώνας Ερμής-Ομόνοια. Επίσης την Κυριακή θα γίνουν οι αναμετρήσεις του Β’ ομίλου και το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους αγώνες ΑΕΛ-Οθέλλος, Αγία Νάπα-Εθνικός και Δόξα-Νέα Σαλαμίνα. Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 16:00 με εξαίρεση το Ερμής-Ομόνοια που θα αρχίσει στις 18:00.

Πριν το Πάσχα θα γίνουν και οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου. Την Τετάρτη 8 Απριλίου στις 17:00 θα διεξαχθεί το ντέρμπι «αιωνίων» μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας και στις 19:00 ο αγώνας ΑΕΚ-ΑΕΛ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE