ΕΠΟΣ: Γυναίκα διαιτητής έδωσε ΕΠΙΤΗΔΕΣ κίτρινη στον Κακά για να… βγάλει selfie μαζί του! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΠΟΣ: Γυναίκα διαιτητής έδωσε ΕΠΙΤΗΔΕΣ κίτρινη στον Κακά για να… βγάλει selfie μαζί του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θαυμάστρια του Κακά η διαιτητής σε αγώνα επίδειξης…

Ο Κακά κιτρινίστηκε ελάχιστες φορές στην καριέρα του και όλοι παραξενεύτηκαν όταν σε αγώνα επίδειξης παλαιμάχων της Βραζιλίας στο Ισραήλ για την ειρήνη στην χώρα η διαιτητής σταμάτησε το παιχνίδι για να του δείξει κάρτα.

Όχι γιατί ο θρύλος της Μίλαν και της Ρεάλ έκανε κάτι παράτυπο, αλλά όπως αποδείχτηκε για να έχει την ευκαιρία να βγάλει μια selfie μαζί του.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE