ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Με ρίψεις από ελικόπτερα και επίγειες δυνάμεις τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Με ρίψεις από ελικόπτερα και επίγειες δυνάμεις τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά

Υπό έλεγχο τέθηκε στις 15:35 της Τετάρτης 30/10 πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε στις 12:00 σε περιοχή μεταξύ των χωριών Ποταμιού και Ομόδους της Επαρχίας Λεμεσού.

 
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά κατέκαψε έκταση περίπου 4 εκταρίων από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση, και αριθμό δέντρων.
 
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν 3 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από την επαρχία Λεμεσού και δυο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από το Τμήμα Δασών, καθώς επίσης και ένας ιδιωτικός προωθητής γαιών (καδενοφόρο όχημα) της Επαρχιακής Διοίκησης Λεμεσού.
 
Συνέβαλαν επίσης τα 4 εκμισθωμένα ελικόπτερα πυρόσβεσης της Δημοκρατίας.
 
Στο μέρος της πυρκαγιάς παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για τελική κατάσβεση, ασφάλιση της περιμέτρου και αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Η επόμενη κίνηση του ΟΗΕ στο Κυπριακό, δεν θα κριθεί μόνο στις αίθουσες των Ηνωμένων Εθνών. Θα κριθεί κυρίως από το κατά πόσον η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα μπορέσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει τις επόμενες ημέρες, να διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος, για να δικαιολογείται ένα νέο βήμα στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE