Μία σταγόνα αίμα. Χιλίαδες ανθρώπινες ζωές

Μία σταγόνα αίμα. Χιλίαδες ανθρώπινες ζωές

Την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 το Alexander College, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία, στο χώρο του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Η αιμοδοσία θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 12:30 μ.μ.


Καλούνται όλοι να αγκαλιάσουν αυτή την πρωτοβουλία και να την στηρίξουν συμμετέχοντας και προσφέροντας σε όσους το έχουν ανάγκη. Παρακαλούνται, λοιπόν, όλοι όσοι δεν έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας να δώσουν αίμα και έτσι να βοηθήσουν έμπρακτα τους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Όσοι επιθυμούν να γίνουν εθελοντές αιμοδότες, καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο τηλ. 24 532373.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE