Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς σε σπίτι στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνιας

Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς σε σπίτι στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνιας

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και εννέα τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς σε σπίτι στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνιας, ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία της περιοχής.

Οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών επιβεβαίωσαν ότι υπάρχουν τρεις νεκροί και ότι εννέα τραυματίες διακομίσθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής.


Η πυροσβεστική υπηρεσία του Λονγκ Μπιτς διευκρίνισε ότι ειδοποιήθηκε για να σπεύσει στο σπίτι αυτό γύρω στις 10:44 μμ τοπική ώρα και βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα, όπως το περιέγραψαν οι αρχές, περιστατικό μαζικών απωλειών εξαιτίας πυροβολισμών.

Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής Τζέικ Χέφλιν δήλωσε ότι οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σπίτι "ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σκηνικό χάους".


Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες και παραμένει ασαφές αν αυτός που άνοιξε πυρ στο σπίτι αυτό εξακολουθεί να διαφεύγει, σύμφωνα με τους Los Angeles Times.

Το περιστατικό με τους μαζικούς πυροβολισμούς σημειώθηκε κοντά στην Τεμπλ Άβενιου.Ορισμένοι αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι μπορεί να γινόταν πάρτι για το Χάλογουιν όταν άρχισαν οι πυροβολισμοί. Ένας 41χρονος, ο οποίος ζει εκεί κοντά, δήλωσε ότι άκουσε πολλούς πυροβολισμούς και λιγότερο από δέκα λεπτά αργότερα σειρήνες περιπολικών της αστυνομίας. Ορισμένοι άλλοι κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι άκουσαν έως και 20 πυροβολισμούς.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE