Το πρόγραμμα αγώνων της Ακαδημίας της Ομόνοιας για το Σάββατο (02/11)

Το πρόγραμμα αγώνων της Ακαδημίας της Ομόνοιας για το Σάββατο (02/11)

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει…

«Συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις δίνουν αυτό το Σάββατο οι επίλεκτες ομάδες της Ακαδημίας μας. Στο πρόγραμμα υπάρχουν τέσσερεις αναμετρήσεις για την 8η αγωνιστική των πρωταθλημάτων.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της απέναντι στον Ολυμπιακό, επιστρέφοντας με αυτό τον τρόπο στις νίκες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 στοχεύει στην επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι στην ομάδα του Ολυμπιακού για να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις.

Η επιστροφή στις νίκες το ζητούμενο και για την ΟΜΟΝΟΙΑ U15 που φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα με «διπλό» κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:
U17: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 02/11 12:00 | Γήπεδο Αναγέννησης Λυθροδόντα
U16: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 02/11 10:00 | Γήπεδο Αναγέννησης Λυθροδόντα
U15: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ, 02/11 12:00 | Γήπεδο Προμαχώνα
U14: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ, 02/11 10:00 | Γήπεδο Προμαχώνα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE