Μαζί στην Ελλάδα ο Πρόεδρος με Άντρο Κυπριανού - Βλέπουν Κυριάκο Μητσοτάκη

Μαζί στην Ελλάδα ο Πρόεδρος με Άντρο Κυπριανού - Βλέπουν Κυριάκο Μητσοτάκη

Στην Ελλάδα για να συναντηθούν με τον Πρωθυπουργό, βρίσκονται ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο ΓΓ του ΑΚΕΛ.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συναντάται στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης (30/10) στο Μέγαρο Μαξίμου με τον κ. Μητσοτάκη. 

Στη συνέχεια, στις 16:30, ο Πρωθυπουγός της Ελλάδας θα υποδεχτεί στο γραφείο του στη Βουλή τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού.

Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, αναμένεται να συναντηθεί και με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σημεία αναφοράς στις συναντήσεις, αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και οι τουρκικές προκλήσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE