ΛΑΡΝΑΚΑ: Επιχείρηση της Αστυνομίας σε αγροτική περιοχή- Σύλληψη τεσσάρων ατόμων

ΛΑΡΝΑΚΑ: Επιχείρηση της Αστυνομίας σε αγροτική περιοχή- Σύλληψη τεσσάρων ατόμων

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης (29/10) σε αγροτική περιοχή στη Λάρνακα, ένα κιλό κοκαΐνης, το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, η Αστυνομία προχώρησε την Τρίτη (29/10) βάσει δικαστικών ενταλμάτων στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων.

Πρόκειται για 36χρονο, 35χρονο, 26χρονο και 52χρονο, όλοι κάτοικοι επαρχίας Λάρνακας.

Στις οικίες και υποστατικά των πιο πάνω προσώπων, διεξήχθηκαν έρευνες, κατά τις οποίες παραλήφθηκε αριθμός τεκμηρίων, ο οποίος θα αξιολογηθεί.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE