Πριν να πάει στο ντέρμπι του Τσιρείου πήγε στο Κολόσσι για το γήπεδο Λεμεσού ο Μιχαηλίδης – Τι ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πριν να πάει στο ντέρμπι του Τσιρείου πήγε στο Κολόσσι για το γήπεδο Λεμεσού ο Μιχαηλίδης – Τι ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το βράδυ της Τρίτης (29-10) ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημερώνει πως το περασμένο Σάββατο επισκέφθηκε τον χώρο όπου γίνονται οι εργασίες για το υπό ανέγερση κοινό γήπεδο Λεμεσού στο Κολόσσι.

Αναλυτικά τι αναφέρει στην ανάρτηση του:

«Προχθές Σαββατο επισκέφθηκα το Κολόσσι για πολλοστή φορά, για να δώ απο κοντά την πρόοδο στις εργασίες του νέου γηπέδου Λεμεσού. Με χαρά είδα ότι το έργο προχωρά κανονικά, χωρίς αχρείαστες καθυστερήσεις. Τα Δημόσια Έργα ανάλαβαν την επίβλεψη του έργου απο τις 23/9, μετά την αποχώρηση του αρχικού μελετητή, και όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα. Καλή συνέχεια….».

Να σημειωθεί ότι μετά ο πρόεδρος του ΚΟΑ ήταν στα επίσημα θεωρεία της δυτικής κερκίδας του Τσιρείου Σταδίου όπου παρακολούθηκε το ντέρμπι της Λεμεσού για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας μεταξύ Απόλλωνα και ΑΕΛ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Κόστα: Κυπριακό, Τουρκία και ευρωπαϊκός προϋπολογισμός

Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Κόστα: Κυπριακό, Τουρκία και ευρωπαϊκός προϋπολογισμός

Στα θέματα που θα απασχολήσουν την αυριανή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE