Το παράπτωμα που έκανε και… λήξαν

Το παράπτωμα που έκανε και… λήξαν

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το απόγευμα της Τρίτης (29-10) η ραδιοφωνική εκπομπή «Derby» του Πολίτης 107.6 FM ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Ζοαζίνιο, έχει υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα (όπως διέρρευσε από το βράδυ της Κυριακής) και έμεινε εκτός αποστολής από την αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος».

Αυτό το παράπτωμα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ραδιοφωνική εκπομπή, ήταν ότι ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος προοριζόταν βασικός για το χθεσινό παιχνίδι με δεδομένη την απουσία Ιωάννου, είχε αντιδράσει γιατί ο προπονητής, Τόμας Ντολ, τον είχε για περισσότερο από 30 λεπτά να ζεσταίνεται στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης στο Μπακού κόντρα στην Καραμπάχ, χωρίς να τον χρησιμοποιήσει τελικά.  Η αντίδραση του παίκτη… τιμωρήθηκε από τον Ντολ, αφήνοντας τον εκτός αποστολής από το χθεσινό παιχνίδι πρωταθλήματος.

Πάντως, σήμερα (Τρίτη), ο Ζοαζίνιο ήταν κανονικά στην προπόνηση του ΑΠΟΕΛ και το θέμα θεωρείται λήξαν.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Για τις τελευταίες επαφές που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο της παρουσίας του στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών ενημέρωσε το Εθνικό Συμβούλιο σύμφωνα το πρωί.

BEST OF TOTHEMAONLINE