Σε ποιον παίκτη της ΕΝΠ έδωσε τη φανέλα του ο «Τρίσκο» – Πότε και για ποιο σκοπό θα μπει σε κλήρωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Σε ποιον παίκτη της ΕΝΠ έδωσε τη φανέλα του ο «Τρίσκο» – Πότε και για ποιο σκοπό θα μπει σε κλήρωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Κύπριος επιθετικός της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Ονησίφορος Ρουσιάς, με το πέρας του παιχνιδιού της περασμένης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, πήρε τη φανέλα του Σκοπιανού επιθετικού της Λαρνακιώτικης ομάδας, Ιβάν Τρισκόφσκι.

Ο Ρουσιάς παρέδωσε τη φανέλα του «Τρίσκο» στον Βασίλη Χαμάλη, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το εξής:

«Ευχαριστώ απο καρδιάς τον καλό μου φίλο Ονησίφορο Ρουσιά, που ενώ πήρε τη φανέλα από τον #Ivan_Trickovski την παρέδωσε σε μένα στα αποδυτήρια για να την βάλω σε λαχνό τον μήνα Δεκέμβριο πoυ βάζει κάθε χρόνο η φιλανθρωπική μας ομάδα και δίνονται όλα τα λεφτά τα Χριστούγεννα σε άπορες οικογένειες.

Είναι ευλογία να σε πιστεύουν άνθρωποι σαν τον Ονησίφορο στο έργο που επιτελείς εδώ και χρόνια».

#Thanks_Bro..

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE