Ο Ολυμπιακός για τον πρώτο αγώνα κυπέλλου – «Έχει να επιδείξει…»

Ο Ολυμπιακός για τον πρώτο αγώνα κυπέλλου – «Έχει να επιδείξει…»

Ανάρτηση το βράδυ της Τρίτης από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας αναφέρει: 

«Αύριο η ομάδα μας δίνει τον πρώτο της αγώνα στο θεσμό του Κυπέλλου Coca-Cola. Ένα θεσμό που έχει να επιδείξει αρκετές συμμετοχές και επιτυχίες.

Η ομάδα μας αύριο Τετάρτη 30/10/2019 και η ώρα 14:30 τίθεται αντιμέτωπη με την Π.Ο.Ξυλοτύμβου.

Προς ενημέρωση του φίλαθλου κοινού και τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας, αύριο όπως επίσης και σε όλα τα παιχνίδια που θα κληθεί να αντιμετωπίσει για το θεσμό του Κυπέλλου τα Εισιτήρια Διαρκείας δεν ισχύουν.

Θα ανοίξουν εκδοτήρια για τις ανάγκες του αγώνα και οι τιμές των εισιτηρίων είναι στα 10 ευρω το Κανονικό Εισιτήριο, στα 5 ευρώ το μαθητικό και παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν.
Και για αυτό τον αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση εισόδου η Κάρτα Φιλάθλου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE