Πιο ισχυρός του χρόνου ο Ερμής

Πιο ισχυρός του χρόνου ο Ερμής

Τα πράγματα για τον Ερμή είναι δύσκολα και οι πιθανότητες για το ευρωπαϊκό εισιτήριο σχεδόν έχουν εξανεμιστεί.

Μπορεί οι διοικούντες την ομάδα να τονίζουν ότι ο Ερμής θα παλέψει μέχρι το τέλος και καλά θα κάνει, όμως είναι ρεαλιστές και ξέρουν πολύ καλά πως είναι δύσκολο να καλύψει διαφορά από δύο ή τρεις ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω.

Στην ομάδα της Αραδίππου η σκέψη βρίσκεται και στη νέα χρονιά, όπου στοχεύουν να φτιάξουν πιο ισχυρή ομάδα για να χτυπήσει τις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Κάποια πράγματα έχουν ήδη πάρει το δρόμο τους και ο προγραμματισμός θα γίνει μέσα στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων του σωματείου, με τη φιλοδοξία ότι θα γίνουν οι κατάλληλες επιλογές για να δημιουργηθεί ένα ισχυρό σύνολο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.