«Βλέπει» Ράκιτιτς για Γενάρη!

«Βλέπει» Ράκιτιτς για Γενάρη!

Ιταλικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η Μίλαν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ιβάν Ράκιτιτς από την Μπαρτσελόνα στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Έχοντας χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα των «μπλαουγκράνα» από τον Φρένκι Ντε Γιόνγκ, ο Κροάτης μέσος βρίσκεται εν πολλοίς με το ένα πόδι στην έξοδο του «Καμπ Νου» το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazetta dello Sport», οι «ροσονέρι» βρίσκονται σε αναζήτηση ενός έμπειρου παίκτη στο κέντρο, ενώ στο πρόσωπο του -διευθυντή ποδοσφαίρου της Μίλαν- Ζβόνιμιρ Μπόμπαν υπάρχει και το… κονέ από την Κροατία που ενδεχομένως μπορεί να βοηθήσει στην συμφωνία των δύο πλευρών!

«Τον Ιανουάριο δεν θέλω να είμαι πολύ δραστήριος στην αγορά, αλλά μερικές φορές αυτό είναι απαραίτητο», σχολίασε ο CEO της ιταλικής ομάδας, Ιβάν Γκαζίδης στην συνάντηση των μετόχων νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα. Και πρόσθεσε: «Και μπορούμε να επενδύσουμε επίσης σε έμπειρους ποδοσφαιριστές όπως κάναμε με τον Ιγκουαΐν».

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε εκλογές για ανανέωση της ηγεσίας της οδηγείται την 1η Ιουνίου η ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, της Αναπληρώτριας Προέδρου Μαρίας Βασιλειάδου και των τριών αντιπροέδρων να αποχωρήσουν από την ηγεσία του κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE